pomp topper wasactie
tankstation
 
 

Wash en Tank Easy: snel, makkelijk en voordelig

Berkel en Rodenrijs Inmiddels hebben veel autobezitters de weg naar bedrijventerrein de Berkelse Poort weten te vinden om gebruik te maken van de snelheid, het gemak en het voordeel dat Wash en Tank Easy te bieden hebben.

Schoner dan met WashEasy wordt het niet

Bij Wash Easy kan men zonder hulp de auto wassen in een hypermoderne en zeer ruim opgezette dubbele wasstraat. De klant kan kiezen uit vijf verschillende programma’s. Na de pin betaling kan een keuze voor een wasprogramma worden gemaakt waarna de auto geheel automatisch gewassen wordt. De wasstraten zijn toegankelijk voor normale personenauto’s, maar ook bedrijfsbusjes passen er goed in. In de ruime overdekte hal direct achter de wasstraat wordt de mogelijkheid geboden de auto uit te zuigen. De tien stofzuigerplaatsen bieden daartoe alle faciliteiten.

Daarnaast zijn er vijf hobbywasstraten, waar de autobezitter ruim gelegenheid heeft de auto zelf te wassen en op te poetsen. Onze moderne wasboxen zijn uitgerust met krachtige lansen met verschillende programma's. Je kunt ermee schoonspuiten, shampooing, naspoelen en zelfs drogen. Ook heb je er de mogelijkheid om je auto met de hand te poetsen, de wielkassen grondig te reinigen of die moeilijke vlekjes te polijsten. En natuurlijk staan er verschillende krachtige stofzuigers, om je auto vrij te maken van zand, stof en koekkruimels. Caravans en grotere bussen kunnen op de buitenwasplaats worden gereinigd.

Dankzij WashEasy heeft niemand nog een excuus om met een vuile auto rond te rijden.

 
 
tankstation